duminică, 8 decembrie 2013

DESPRE ASCENSIUNE

Ascensiunea este o stare de constiinta a dimensiunii  cincea.
Ascensiunea, in esenta, este contopirea extensiei sufletului sau a personalitatii cu spiritul. Este fuziunea personalitatii incarnate cu PREZENTA EU SUNT sau cu monada.
Una din cheile pentru a-ti accelera ascensiunea este sa chemi inapoi in prezent sinele inaltat, in cea de-a cincea dimensiune si
sa il faci pe el sau pe ea sa fuzioneze cu aura ta. Asta te va ajuta sa iti cresti vibratia catre nivelul de ascensiune.
Aceasta parte corpului tau spiritual care deja lucreaza la acele nivele ascensionale, astepta rabdator pentru ca urmatoarele 6 corpuri sa ajunga la vibratia sa. Vrea sa fuzioneze cu tine aici in etern, dar trebuie sa i se ceara sa faca asta ,caci asta este Legea Cosmica.
Noi finalizam acum ciclul 6000, ciclul 12000 si ciclul 36000. Intotdeauna
cand doua sau mai multe cicluri se finalizeaza deodata acea perioada este extreme de importanta in istoria Pamantului. Ne aflam chiar acum intr-o perioada de  recolta spirituala sau de ascensiune in masa.
Cele 22 de chakre sunt cele sapte comune pe care le stim si chakrele
aditionale din dimenisiunea a patra sau a cincea despre care multi oameni nu stiu. In momentul ascensiunii chakra a 16-a va cobori in chakra coroanei. Cea de-a 15-a chakra s-a mutat in chakra celul de-al treilea ochi si cea de-a 14-a in chakra gatului si asa mai departe, in jos. In timpul ascensiunii chakrele din dimenisunea a patra au fost déjà puse sub control si completate.
O persoana nu trebuie sa fie perfect sanatoasa ca sa ascensioneze. Multi oameni cu probleme grave de sanatate s-au inaltat.
Odata ce ascensionezi capacitatea ta de a ajuta va fi amplificata. Atunci cand te inalti si ramai pe Pamant nu mai existi in corpul tau fizic Pamantean, ci mai degraba in corpul spiritual iluminat. Corpul fizic este preschimbat intr-unul stralucitor de botezul in Mareata Flacara lui Dumnezeu.
Comparata cu evolutia umanitatii, ascensiunea este o realizare foarte foarte mareata., fantastica.
 


































 

 

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu