duminică, 5 ianuarie 2014

CURS INTENSIV CALEA ARMONIZARII SI ECHILIBRARII INTERIOARE

BUCURESTI, 17-18-19 ianuarie 2014
Nu poti sti daca ceva ti se potriveste pana nu incerci, atunci poti spune ca transformi provocarea in experienta.

Hai la curs! Incepe anul cu vitalitate, echilibru si fara stres!

Calea Armonizarii si echilibrarii energetice- curs intensiv cu multa practica bioenergetica si meditativa asa ca sa ai un instrument la indemana oricand in viata ta si sa iti pastrezi echilibrul energetic in orice situatie si mai ales sa ai protectie zilnica.

UNDE?- Bucuresti, in zona Universitate

CAND?- 17-18-19 ianuarie 2014

CAT?- Pret promotional 500 RON

Incepem  Vineri 17 ianuarie cu ora 17.30

Continuam Sambata 18 ianuarie de la 10.00 pana la 17.00

Si terminam Duminica 19 ianuarie de la 10.00 pana la 16.00

Nu sta pe ganduri si inscrie-te sau solicita informatii la tel:0722926681

Se acorda suport de curs si diploma de participare.

Locatia cursului se comunica la momentul inscrierii.

Numar de locuri pentru acest curs este de 10.

 

Un curs de sinteza pentru dezvoltarea si evolutia ta personala  care iti propune urmatoarea agenda:

·         Anatomia energetic umana

·         Stiinta chakrelor - scopul sau este de a cataliza energiile vitale, care trec in plexurile organice si sunt conduse la intregul corp prin intermediul sistemului nervos.

·         Metafizica chakrelor- Fiecare dintre cele sapte chakre are mai multe calitati spirituale. Aceste calități sunt intacte în noi, si chiar dacă acestea ar putea să nu fie întotdeauna evidente, ele nu pot fi distruse.

·         Energetica chakrelor - Intelepciunea spirituala, sanatatea fizica si starea de bine sunt codate in chakre.

·         Exercitii meditative pentru constientizarea chakrelor si dezvoltarea intuitiei:de impamantare si uniune a sufletului cu mintea

·         Invataturi transmise de Maestrii de Lumina- schimbarea frecventei sau vibratiei este un proces de evolutie care ne permite sa fim mai bine acordati cu lumea noastra materiala schimbatoare

Sunteţi foarte norocoşi că trăiţi în această epocă din istoria omenirii. Din această cauză, orice clipă de viaţă este un miracol, o minune. Îngerii m-au învăţat că sunt mai multe suflete care vor să se întrupeze pe Pământ decât trupuri pregătite să le primească. De fapt, sufletele stau la coadă, aşteptând ca Dumnezeu să le permită venirea pe Pământ. Faptul că sunteţi aici, într-un trup omenesc, înseamnă că sunteţi un învingător. Dumnezeu a ales să fiţi aici, ştiind că aveţi multe daruri şi talente de care vor beneficia ceilalţi copii ai Săi.

Gândiţi-vă o clipă cum ar arăta o lume plină de fiinţe cu intuiţie de mare fineţe. Cu cât acceptăm mai mult că această calitate este înnăscută, cu atât mai mult ne vom deschide canalele comunicării divine şi metafizice. Studii ştiinţifice desfăşurate la universităţi prestigioase, cum ar fi
Princeton, Cornell, Universitatea din Nevada şi Universitatea din Ohio, aduc deja dovezi că fiecare dintre noi este înzestrat potenţial cu capacitatea de a trimite şi de a primi informaţii telepatic. Spun “potenţial”, deoarece, ca în cazul oricărui dar, trebuie să fim conştienţi de el şi să-l folosim înainte de a putea să-l stăpânim într-adevăr.

Dumneavoastră, ca oricare altcineva care s-a întrupat în această epocă, sunteţi un copil sfânt şi perfect al lui Dumnezeu. Ne dăm seama că s-ar putea să nu vă simţiţi întotdeauna sfânt şi perfect şi mai observăm că adesea nu acţionaţi în acest sens. Cu toate acestea, Dumnezeu a creat sufletul vostru ”după chipul şi asemănarea lui”. El cuprinde esenţa sau scânteia divină, care nu se poate stinge, nu se poate murdări şi nu va putea să vă fie luată vreodată.Nimic din ceea ce aţi face nu vă poate lua moştenirea divină.

Motivul pentru care e bine că trăiţi în aceste vremuri este că ne apropiem de sfârşitul unei epoci în care oamenii se comportă ca animalele agresive, lipsite de conştientizarea esenţei lor spirituale. Suntem într-un moment în care ne vom recăpăta,la nivel colectiv, darurile spirituale ale intuiţiei şi ale vindecării. Atunci când intuiţia va fi acceptată ca o trăsătură omenească normală, aveţi grijă, pentru că lumea se va schimba dramatic!”

Ne transmite Doreen Virtue in acest pasaj extras din  cartea Vindecarea cu Ingeri.

Lipsa maturitatii emotionale ne face de multe ori sa ne manifestam fara a constientiza momentul, fara sa ne intelegem foarte bine comportamentul.Omul modern a ajuns sa reactioneze sub influenta impulsului de moment fara a se gandi la sanatatea emotionala si fizica, sau la faptul ca face parte din universul binecuvantat al acestei planete mama Terra.

Ti s-a intamplat sa te uiti intr-o oglinda atunci cand esti furios sau sa constientizezi efectele pe care le are stresul si furia sau teama si graba?

De cele mai multe ori nici nu asociezi aceste stari cu modul tau de reactie in fata provocarilor vietii.

Cati dintre noi acordam sanse intuitiei adevarate?

Cati dintre noi intelegem cu adevarat ca suntem mai mult decat un corp fizic?Cati dintre noi constientizeaza ca sanatatea este baza fericirii noastre?

Cati dintre noi ne bucuram cu adevarat de ceea ce suntem, de ceea ce avem?Dar cu iubirea de sine cum stai?

Raspunsuri la aceste intrebari  te invit sa afli participand la experienta transformatoare Calea Armonizarii si Echilibrarii Energetice - curs sub indrumarea si responsabilitatea trainer, terapeut holistic, consilier dezvoltare personala si spiritual Cristina Ofelia Stoenescu.
Mai multe despre mine, de vrei sa stii, gasesti profilul meu la aceasta pagina de pe un alt blog al meu: 


Daca ai dorinta de-a explora adevarurile vietii, sau iti doresti sa studiezi spiritualitatea, daca esti in cautarea fericirii, implinirii, dragostei profunde atunci poti sa incepi cu acest curs care iti va aduce armonie in viata.Dorinta de a-ti imbunatati viata, sau raspunsuri la propriile probleme, noi deprinderi sau liniste sufleteasca, acest curs iti poate oferi ceva pozitiv.Alegerea iti apartine.

”Cu cât frecvenţa noastră va fi mai înaltă, cu atât ne va fi mai uşor să ne adaptăm la aceste schimbări. Vom fi conştienţi în mod intuitiv de schimbările care vor avea loc pe Pământ, aşa cum animalele pot prevedea cutremurele şi furtunile. Corpurile noastre cu frecvenţe înalte vor putea să se teleporteze, să se dematerializeze şi vor putea să reziste în faţa unor evenimente care ar traumatiza un corp mai dens, cu o frecvenţă mai joasă. Minţile cu vibraţie mai înaltă vor putea face să apară orice aliment sau orice altceva ar dori.”- extras din cartea Vindecare cu ingeri de Doreen Virtue

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu